Kontakt

Navijáky




 

 

RYOBI PROSKYER NOSE POWER

Rybářský naviják RYOBI PROSKYER NOSE je koncipován  pro daleké hody k lovu kaprů. Precizní převody zajišťují, i při zdvihu cívky 40mm, rovnoměrné křížové navíjení na konickou cívku z kompozitu System TANGLE GUARD zabraňuje zachycení vlasce pod cívku ve všech pozicích. Vlasec se na cívku upevňuje prostrčením skrze otvor umístěný pod cívkou a nedochází tím, pro jinak nutný uzel, ke snížení kvality nahazování.

Výbava: 
Multistop, 4 kuličková ložiska z pravé oceli, pevná precizní přední brzda TGS, perfektně vyvážený rotor, rolna na překlápění osazená ložiskem, klička umožňující okamžité překlapnutí

 

Kapacita: 260m - 0,35mm, převod:3,9:1, hmotnost 710g

 

WFT OFFSHORE 2 SPEED 30LW LD LH

 

Robustní multiplikátory s řadičem a precizní pákovou brzdou. 4 kuličková ložiska v pouzdru napomáhají lehkému a beznamáhavému navíjení především při přepnutí na  rychlejší převod nebo při zdolávání velké ryby. Velké brzdové destičky z uhlíku  zajistí i citlivé nastavení brzdy a vyvinutí maximální brzdové síly. Při přepojení na volnoběh umožňuje multiplikátor lehké odvíjení šňůry, které je velmi  důležité především při rybolovu v Norsku na hloubkách. Extremě silné převody jsou koncipovány pro použití pevných pletených šňůr / WFT 39 KG a 51 KG /. Vysoce zatížitelná hliníková cívka i pro rybolov s monofilními vlasci. Díky použití vysokopevnostního protiskluzového materiálu z nylonu jsou multiplikátory  velmi robustní, ale i příjemně lehké. 2-rychlostní převody z pravé oceli umožňují díky svému převodu 1:5,1   především při rybolovu na hloubkách velmi rychlé navíjení.

Přepnutí na nižší převod 1:3,8 slouží především při zdolávání větších ryb na kratší vzdálenosti. Vybavení : 2 rychlostní převody z pravé oceli, řadič,páková brzda,brzdové podložky z uhlíku, 4 kuličková ložiska v pouzdře, různě nastavitelná klika, 2 osy z pravé oceli HARNESS pro připojení na bojový pás, jištění k prutu kapacita cívky : 500 m /WFT 39 KG STRONG - 370 m / WFT 51 KG STRONG

Kapacita 500m/0,39mm KG Strong, převod 1:5,1 a 1:3,8 / váha 870g

Naviják Shimano Exage FC

Exage je špičkový model P4, ze kterého vyzařuje kvalita a jehož úžasný vzhled každého zaujme.
Má čtyři kuličková ložiska z nerezové oceli, jedno válečkové ložisko a multifunkční přední brzdu pro hladký progresivní výkon, který působí důvěryhodně při zdolávání velmi houževnatě bojujících ryb. Pro optimální odhazovací výkon má za studena kovanou hliníkovou cívku s okrajem AR-C a systémem kladení vlasce Varispeed, který zabraňuje splétání tenkých vlasců a splétaných šňůr, je-li naviják pod tlakem. Má ideální vlastnosti pro lov s lehkými rybářskými nástrahami. Naviják je dostupný ve čtyřech velikostech od 1000 do 4000, aby tak co nejlépe pokryl širokou škálu rybářských technik. Model 3000 má mělkou cívku, vhodnou pro malé průměry monofilních vlasců a splétaných šňůr.

naviják shimano alivio 2500 rc

Po celoevropské mediální kampani jsme nový naviják i s cívkou monovlasce Aero navíc uvedli na trh již koncem jara 2011.
Alivio prošlo fantastickou změnou v souladu s požadavky nejnovějších módních trendů. Naviják je vybaven vysoce hodnocenou AR-C cívkou, která spolu se systémem kladení vlasce výrazně usnadňuje a zpřesňuje odhoz. V zajímavé ceně můžeme rybářům nabídnout i vysoce kvalitní válečkové ložisko, které se stará o hladší chod převodu. Alivio RC nabízíme ve verzích s jednoduchou či dvojitou kličkou a ve velikostech od 1000 do 4000, přičemž model 3000S je dodáván s mělkou cívkou.

Průměrná známka: žádná